Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27617 • Коментари 1384  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Бъдещето на хляба: иновации в съставките, производството и издръжливостта

   от 07-03-2023 10:01 Бъдещето на хляба: иновации в съставките, производството и издръжливостта : Jabse.InK (5.6/10) 111
Хлябът е една от най-старите и обичани основни храни в света. От хиляди години хората правят хляб от прости съставки като брашно, вода, мая и сол. Днес хлябът все още е основна част от много диети, но неговото производство и съставки са изминали дълъг път. С напредъка на технологиите и нарастващото осъзнаване на устойчивостта, бъдещето на хляба изглежда много различно от миналото му. В тази статия ще разгледаме най-новите иновации в производството на хляб, съставките и устойчивостта.
http://ontheweb.bg/badeshteto-na-hlyaba/


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : (гост) • 0 коментара • 340 прочитания • 228 уникални

таг :




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : ceдeмcтoтин oceмдeceт и двe      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •