Вход • Пиши • RSS | Календар • Капсули • Автори 804 • Статии 27400 • Коментари 1357 |
Причини да използваме бадемово брашноот 29-09-2020 18:18Бадемовото брашно е един от най- чистите продукти, с който можете да приготвите здравословна и засищаща храна. За сметка на това, достигането на крайния продукт не е никак лесен, тъй като бадемите преминават през термична обработка, обелване, изсушаване и смилане. В самото брашно се намира изключотелно високо съдържание на растителни протеини.Те са необходими на организма и полезни за мускулите и формирането на тъканите, за здравето на кожата и костите. Ето и нашите причини да използваме бадемово брашно: 1. Първо място, разбира се заемат високото съдържание на витамини, минерали и растителни мазнини. 2. Друга причина това брашно да се използва от хора, които спазват нисък прием на въглехидрати е фактът, че то съдържа в пъти по- малко въглехидрати от кокосовото брашно 3. Бадемовото брашно е богато и на Омега-6 мастни киселини. Затова то помага за редуциране на теглото, намалява риска от сърдечни заболявания и подобрява мозъчните функции. 4. Дори да сте сензитивни към ядките, можете да консумирате бадемово брашно – то не съдържа люспи и не дразни стомаха. Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 : автор : (гост) forlifebg • 0 коментара • 1252 прочитания • 502 уникални таг : бадемово брашно рецептим ползи |