Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27635 • Коментари 1384  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Свинско контрафиле с розмарин и чесън

   от 29-05-2017 22:33 Свинско контрафиле с розмарин и чесън : Jabse.InK (5.5/10) 242
Продукти
Свинско контрафиле;
4 чаени лъжици сух розмарин /2 пресен/;
Сол;
Черен пипер;
4 големи скилидки чесън, стрити на паста.

Загрейте фурната предварително на 200 градуса. Покрийте една средно голяма тавичка с фолио за печене. Смесете стрития чесън със солта, пипера и розмарина. Намажете добре месото със сместа. Поставете в тавата с мазнината на месото надолу. Печете така около 30 минути. След това обърнете месото с мазнината нагоре и печете около 10 мин, ако имате термометър за месо, оставете докато отчете 70 градуса. Извадете от фурната и оставете покрито с фолио още около 10 мин.
Изсипете отделилия се сос в малка тенджера и оставете на бавен огън на котлона, за да се запази топъл. Нарежете контрафилето на тънки карета. Сервирайте в чиния и залейте със соса, декорирайте с пресен розмарин.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 807 прочитания • 264 уникални

таг : Свинско контрафиле рецепта за свинско контрафиле месарски магазин месарница месарница в София




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : триcтa дeвeдeceт и ceдeм      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •