Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27624 • Коментари 1384  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Домашен кълцан суджук с бял боб и доматен сос

   от 15-05-2017 21:52 Домашен кълцан суджук с бял боб и доматен сос : Jabse.InK (5.6/10) 256
Продукти:
Олио 2 супени лъжици;
Една консерва бял боб/ половин пакет бял боб -предварително сварен;
4 ситно нарязани скилидки чесън;
2 домашни свински суджука;
Доматено пюре;
Прясна мащерка/джоджен/босилек - по вкус;
Сол и черен пипер.



Загрейте олиото в тиган на среден огън и добавете чесъна. Запържете около 2-3 минути, докато придобие златист цвят. Добавете суджука и печете, докато месото придобие кафеникав цвят, около 10 минути. След това добавете доматеното пюре и билките и разбъркайте добре. Оставете да къкри около 5 минути. Изсипете боба (готов от консерва или предварително сварен от вас), залейте с чаша вода и затворете с капак. Гответе докато суджукът се сготви добре, около 30минути. Доливайте с малко вода през известно време. След това отворете капака, за да се сгъсти сосът. Поръсете със сол и черен пипер. Сервирайте в чинии с дълбочина.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 935 прочитания • 265 уникални

таг : Рецепта за домашен кълцан суджук домашен суджук с боб месарски магазин месарница месарница в Соф




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : триcтa oceмдeceт и пeт      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •