Вход • Пиши • RSS | Календар • Капсули • Автори 804 • Статии 27624 • Коментари 1384 |
Домашен кълцан суджук с бял боб и доматен сосот 15-05-2017 21:52Продукти: Олио 2 супени лъжици; Една консерва бял боб/ половин пакет бял боб -предварително сварен; 4 ситно нарязани скилидки чесън; 2 домашни свински суджука; Доматено пюре; Прясна мащерка/джоджен/босилек - по вкус; Сол и черен пипер. Загрейте олиото в тиган на среден огън и добавете чесъна. Запържете около 2-3 минути, докато придобие златист цвят. Добавете суджука и печете, докато месото придобие кафеникав цвят, около 10 минути. След това добавете доматеното пюре и билките и разбъркайте добре. Оставете да къкри около 5 минути. Изсипете боба (готов от консерва или предварително сварен от вас), залейте с чаша вода и затворете с капак. Гответе докато суджукът се сготви добре, около 30минути. Доливайте с малко вода през известно време. След това отворете капака, за да се сгъсти сосът. Поръсете със сол и черен пипер. Сервирайте в чинии с дълбочина. Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 : автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 935 прочитания • 265 уникални таг : Рецепта за домашен кълцан суджук домашен суджук с боб месарски магазин месарница месарница в Соф |