Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27625 • Коментари 1384  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Шпикован свински врат

   от 08-05-2017 21:22 Шпикован свински врат : Jabse.InK (5.5/10) 255
Продукти
Свински врат без кост;
Моркови;
Кисели краставички;
Чесън;
Лимонов сок;
Зехтин;
Трапезна горчица;
Домашна едросмляна горчица;
Прясна мащерка;
Магданоз;
Сол;
Черен пипер.


С помощта на остър нож промушете месото на няколко произволни места - така че образувате джобчета. Нарежете на ситно магданоза и мащерката и ги смесете със счукан чесън, лимонов сок, зехтин, трапезна горчица и домашна горчица (може да намерите домашна горчица при нас), овкусете със сол и черен пипер. Пасирайте сместа.
Междувременно напълнете месото с моркови, краставички и чесън. Потопете врата в маринатата и оставете за няколко часа да попие добре. За по-бързо и лесно изпичане нарежете месото на пържоли.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40мин, в зависимост от дебелината на пържолите.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 915 прочитания • 255 уникални

таг : Шпикован свински врат рецепта за шпикован свински врат месарски магазин месарница месарница в Со




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : пeтcтoтин чeтириceт и ceдeм      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •