Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27664 • Коментари 1385  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Домашна пица вечер "Добре дошло отново, училище"

   от 27-02-2017 22:43 Домашна пица вечер "Добре дошло отново, училище" : Jabse.InK (5.4/10) 244
Продукти
Брашно;
Сол;
Захар;
Мая;
Олио/зехтин;
Съставки за пица по желание.


Представяме ви страхотна рецепта за домашна пица.
Вземете най-различни съставки като червени и зелени чушки, босилек, домати, царевица, сирене моцарела, кашкавал, доматен сос и колбаси – шунка, шпеков салам, луканка, а защо не и пикантен италиански колбас? Разгледайте нашите колбаси тук.
Направете на малки топчета тестото за блатовете и ги раздайте на децата – нека сами да наточат блат и да създадат своя кулинарен шедьовър! Наредете малките пици в тава и изпечете заедно, а след това оставете малките готвачи да се възхищават на магията! Нека вълнението за новата учебна година да продължи и вкъщи със супер забавление и креативност в кухнята.
Ето как може да си приготвите блат за пица:
Ще са ви нужни брашно, сол, захар, мая, олио и чаша хладка вода
Пресейте брашното със солта върху чиста повърхност. Направете „кладенче“ в средата. В чаша хладка вода разтворете маята(на 600гр. брашно не повече от 40г мая, за да не стане горчив блатът), захарта и олиото. Оставете няколко минути да престои и излейте течността в брашното със солта. С помощта на вилица пренасяйте малки количества брашно в кладенчето така че постепенно да се сгъстява в тесто. След като пренесете цялото количество брашно в сместа, започнете да месите с ръце тестото докато се получи гладка и еластична текстура. Ще разберете, че тестото е готово, когато спре да лепне. Оваляйте тестото отново в брашно и покрийте с кърпа. Оставете между час и три да втаса. Разделете на части и оформете топчета, спрямо количеството пици, които искате да направите. Казват, че е добре да премесите тестото още около 15 минути и след това да разточите на блат за пица. Завийте с фолио и приберете в хладилника да стегнат.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 722 прочитания • 238 уникални

таг : Домашна пица рецепта за домашна пица месарски магазин месарница месарница в София




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : чeтириcтoтин и дeвeт      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •