Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27646 • Коментари 1385  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Как се правят вкусни палачинки

   от 09-07-2016 15:33 Как се правят вкусни палачинки : Jabse.InK (5.6/10) 292
По-долу представяме няколко практически съвета, затова как да приготвите палачинковата смес, за да не бъдат готовите палачинки „надупчени“, прекалено дебели или тънки.

Правилно комбиниране на продуктите

Основната характеристика на палачинковата смес е това, че тя трябва да има кремообразна консистенция. За съжаление, в повечето случаи е трудно да се постигне това.

Правилно приготвяне на палачинковото тесто

Не е трудно да намерите в Интернет лесна рецепта за палачинкова смес. Когато изберете една от всичките, не трябва да забравяйте да разбиете добре брашното /не бива да има в сместа бучки/. За тази цел, най-добре е да изполвате миксер. Ако желаете да постигнете това с помощта на тел или вилица – трябва да се въоръжите с търпение.

Палачинковото тесто следва така да се приготви, че при изпичането му, получените палачинки да не бъдат прекалено дебели, тъй като не толкова сместа, а плънката има по-голямо значение при сервирането на ястието.

Виж още


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : (гост) • 0 коментара • 1079 прочитания • 318 уникални

таг : рецепти палачинки




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : дeвeтcтoтин и шecтнaйceт      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •